Contracte in derulare

Centralizator achizitii publice +5000 euro

  1. Prestare Servicii consultanță privind depunere cerere de finanțare în cadrul Programului PNRR, Componenta 5 – Valul Renovării – Axa 2.
  2. Prestare „Servicii consultanță privind depunere cerere de finanțare în cadrul Programului PNRR Componenta 5 – Valul Renovării – Axa 1”
  3. Prestare „Servicii de întocmire expertiză tehnică, audit energetic și releveu pentru Școala Gimnazială și Grădinița Breaza de Jos, oraș Breaza, jud. Prahova”
  4. Prestare „Servicii de consultanță privind obținerea finanțării nerambursabile în cadrul Programului Național de Investiții Anghel Saligny – sisteme de distribuție a gazelor naturale gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației – pentru obiectivul Extindere a rețelei de gaze în cartierele Nistorești, Frăsinet,Surdești și Podu Corbului”
  5. Furnizare ” Mobilier urban de la o unitate protejată și autorizată conform legii nr. 448/2006, respectiv ansamnlu masă și șezut cu 1 tablă de șah, culoare maro – 3 bucăți și bancă cu spătar, culoare maro – 28 bucăți”.
  6. Servicii de eleborare a studiului de oportunitate privind înființarea serviciului de transport public prin curse regulate și determinarea modalității de gestionare a acestuia și a studiului de oportunitate privind dotarea flotei cu autobuze din orașul Breaza.
  7. Prestarea serviciului de elaborare a documentației „Planul de Acțiune pentru Energie Durabilă și Climă al Orașului Breaza, județul Prahova”.
  8. Prestare „Expertiză tehnică și audit energetic pentru: obiectiv Creșterea performanței energetice la blocurile de locuințe – zona Piața Centrală – pentru depunere cerere de finanțare PNRR – Componenta 5, Valul Renovării”.
  9. Prestare Servicii de consultanță în domeniul achizițiilor publice, pentru obiectivul: Apărare de mal, punct Gară, 0,300 km, oraș Breaza, Jud. Prahova.
  10. Contract de execuție loc de joaca si gard -Parc Brâncoveanu
  11. Contract de lucrări -Reparații -covoare asfaltice ,DJ710 – str Ocinei,orașul Breaza, jud.Prahova
  12. Contract de servicii întocmire DALI pentru clădirea primăriei,orașului Breaza, jud. Prahova – Reabilitare și eficientizare energetică, Primăria Orașului Breaza
  13. Contract extindere iluminat public str. Mesteacanului
  14. Contract furnizare carburanti auto pentru primărie
  15. Contract lucrari extindere retele apa-canal pe strazile -Fd.Țurlei, Putna, Sunătorii, Griviței
  16. Contract proiectare si executie lucrari (tronson II) consolidare str Mesteacanului
  17. Contract service iluminat public oraș Breaza
  18. Contract servicii realizare – Documentații tehnice, avize, cerere de finanțare -Eficiența energetica si gestionare inteligenta a energiei in infrastructura de iluminat public, oras Breaza,

 

Translate »
Sari la conținut